Jumaat, 4 Julai 2008

pindah rumah

aku pindah rumah lagi. rumah lama yang aku duduk dulu tu dah hampir 4 tahun aku sewa tapi tuan rumah dah jual dan owner barunya nak duduk pulak. jadi kena pindah lah. sekarang ni aku kat kedai telekom nak tukar alamat untuk telepon dan internet. sementara tunggu aku pakai access percuma kat sini. lambat betul punyalah ramai orang kat sini. lepas ni nak ke KLpac pulak untuk show aircon. penat nak mampuih! jadi sapa-sapa yang tinggalkan ulasan kat blog aku ni, aku nak mintak maaf pasal tak dapat balas lagi komen korang.

5 ulasan:

mf berkata...

mari kempen kebebasan berkarya.

Pegawai Khalwat berkata...

ya, pindah rumah memang letih.

Selamat berletih.

butaseni berkata...

ya line clear,paham.aik mf sempat lagi promote kat sini.

Hariry berkata...

segala jenis bentuk pindah meletihkan termasuklah pindah parti.

hehehe

Nam Ron berkata...

mf; aik kebebasan berkaryapun kena kempen jugak ke? Buat saja biar orang politik yang berkempen he he he...

Pegawai Khalwat; memang meletihkan

butaseni; terima kasih

hariry; tengok parti mana yang nak masuk... ada setengah parti tu taklah letih manapun.