Rabu, 21 Januari 2009

Apa yang sedang aku (kami) bergelumang mari kita berkubang bersama

Projek KoKEN : Teater Kompilasi Volume 1 mari kita ke Teater Stor DBP.

http://www.nst.com.my/Current_News/NST/Monday/Features/20090118173433/Article/indexF_html

http://rumahanakteater.blogspot.com/2009/01/petikan-akhbar-nst.html

14 ulasan:

Pegawai Khalwat berkata...

aku akan gagahkan diri untuk datang....

fadz berkata...

sedihnya tak dapat nonton..

Amir berkata...

Sherry!

Marissa berkata...

Dah tonton mlm tadi.

HEBAT! Syabas!

:)

Malam esok saya pergi lagi, bersama beberapa tetamu lain pula.

miezi berkata...

tahniah bro..
Sherry mmg mengagumkan!!
TERUK sangat hebat..saya suka. macam nak pergi lagi. Erk

aloy berkata...

mmg koken la...

Vitamin berkata...

datang menonton hari sabtu. good show.

saya tak cukup kental ke nak join RAT?

artsoul berkata...

aku dah lame tk bukak blog...so lmbt dpt info...si pk pun tk ajak aku p!!!!!!

zubin berkata...

Damn, have I missed it? Dah habis ke?

Pegawai Khalwat berkata...

Aku amat teruja menonton Koken. Harapnya ada sambungan untuk yang kedua.

Komen aku yang tak seberapa ada dalam blog aku.

Artsoul, saja aku tak bawak hang supaya hang tak sentap kat sana dan Namron tak jatuh hati kat hang.

sampah yg boleh dikitar semula berkata...

hahahha...

did i missed it?

funny question..

tak sangka kan dalam dunia global serba canggih seperti sekarang ni, kita masih boleh terlepas sesuatu..

atau kita yang tak mahu ambil tahu??

syahrul berkata...

Kelahiran generasi baru.

Jaja Kadir / Coffeeholic berkata...

tahniah.

suara-suara anak anak muda yang berbakat besar. teruskan.=)

Melody berkata...

Memang menarik dan bagus. Tahniah!