Ahad, 14 Disember 2008

Selesai Gadoh

Malam tadi berakhirlah sudahnya menembak Gadoh. Setelah lebih kurang 16 jam sehari berkerja setiap hari hingga seluruh tubuh dan otak tenaga produksi menjadi lemau akhirnya magic word "It's a wrap" bergema di tangga sebuah flat di area Pandan. Semalam aku tidur selama 12 jam dan bangun tengahari. Dan, besok pergi tolong James Lee untuk projek terbarunya. Dia suruh aku jadi polis dalam satu scene. Polis lagi...

5 ulasan:

artsoul berkata...

hahaha..tidur 12jam mcm balas dendam :p

Aloy / NuruL berkata...

ada pistol tak?

Nam Ron berkata...

artsoul, bukan balas dendam saja tapi balas penat badan. :)

aloy, gua tak pakai pistol tapi pakai ray ban.

guru besar haneem kaydeen berkata...

wah nak jadi norman hakim gerak khas tu..:P

Amer Yusof berkata...

Gadoh ni filem yg tembak kt Ijok tu ke? yg budak Bob tu berlakon sekali ek?