Rabu, 12 November 2008

untitle 1

Setiap masa
kau ingin ku mulai

menyayangi mu
dengan kata cinta
mengucupi mu
dengan nafas berahi
merabai mu
dengan sentuhan jemari
mendakapi mu
dengan hangat asmara

kau mahu aku
menyetubuhi mu
kerana aku lelaki

Ada masanya
Aku ingin kau mulai.

9 ulasan:

Vitamin berkata...

uih, berahi betul!!

Pegawai Khalwat berkata...

Curang?

Alter ego?

Id?

Harapan?

syahrul berkata...

akupun nak begitu....

where berkata...

kesian. tp ada tempat yg kau tak payah mulai. dia yg akan mulai. kau hanya perlu bayar je. cuma dia lagi suka kalu kau cepat zasss..

syahrul berkata...

hahahha
Where, tapi dia tanya siapa atas siapa bawah.

Danielle_Corleone berkata...

Salam bro, gua nak tanya mana bleh dapat cerita Gedebe ek?

Mohammad Hariry berkata...

spanish fly masih ada lagi stok... mau ka?

Nam Ron berkata...

jangan kau beronani kat atas kuda hitam kau tu pulak vitamin oi.

????? pegawai khalwat.

aku tau kau memang nak gitu dah lama dah kan syahrul kan.

Where, gajah yang kalernya hijau? tak kot!

danielle, nak copy boleh tanya sama pemegang copyright nya DFX studio. Nak no contactnya? saya boleh beri.

Aku takut rosak buah pinggang lah hariry. Lagipun aku bukannya kuda.

budak nakal berkata...

ermmm...

luahan jujur ttg keinginan seorang lelaki...